La Regidoria de Medi Ambient d’Ondara escomet la reparació de set camins rurals

  • La Concejalía de Medio Ambiente de Ondara acomete la reparación de siete caminos rurales
  • La Concejalía de Medio Ambiente de Ondara acomete la reparación de siete caminos rurales
  16/05/2022

L'Ajuntament d'Ondara, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha completat en els últims dies la millora i reparació de diversos camins rurals de titularitat municipal, que s'han vist afectats per les pluges dels últims mesos amb desperfectes, com clots i forats en l’asfalt.

En concret, segons explica el responsable de l’àrea, Pere Picornell, l’ultima setmana s’ha procedit a la reparació dels forats en reparació dels forats més important en el camí la Mar fins encreuament amb el camí Xàbia; i fins encreuament amb carretera Dénia. D’altra banda, els treballs han abastat al camí Cementiri, Alfatares,Vell de Dénia, i part del Nou a Dénia. Picornell ha justificat l’actuació pel dens trànsit que suporten aquests vials, ja que segons especifica, el camí Alfatares connecta el casc urbà amb la partida rural; és habitualment utilitzat per caminants, i a més acull el trànsit dels veïns que van a les casetes o bancals d'aquesta partida rural.

Així mateix ha informat de la reparació amb maquinària externa els camins de terra de Pujades, Alfatares-Edar i Almunia. Tot això, per valor total de 3.200 euros en material, s’han executat a càrrec de la partida de “Manteniment i asfalt de camins rurals”, del present exercici 2022.

 

A banda, ha anunciat que queda pendent la reparació en la carretera de Pamis, el camí d’accés posterior al polígon/centre comercial; la rotonda aèria, el camí Verger i acabar el camí Cou a Dénia.

 

 

<<< Tornar a la portada