La Regidoria de Participació d’Ondara lliura els premis del concurs de tapes de la Fira

  • La Concejalía de Participación de Ondara entrega los premios del concurso de tapas de la Fira
  • La Concejalía de Participación de Ondara entrega los premios del concurso de tapas de la Fira
  04/12/2021

L’alcalde d’Ondara, José Ramiro, acompanyat del regidor de de Participació i d'Associacionisme de l'Ajuntament d'Ondara, Miguel Gomis, han procedit a lliurar els premis del  II Concurs de Tapes de la Fira d'Ondara 2021. Concurs que, segons han recordat es va celebrar del 13 al 28 de novembre 2021, amb la particularitat de desenvolupar-se en els propis locals d’hostaleria que s’havien adherit a la proposta com La Xata de Sole, La Parada, Tasta'm, Gallego, Cafè Sendra, El Bosc, Bar Prado, Bar Tia Maria i Centre Social.

        Aquest últim ha estat elegit guanyador dels 400 euros en metàl·lic previst com a primer premi per la creació gastronòmica anomenada Figatell de sépia sobre all i oli de frambuesa, wakame i picadeta de ametla. La tapa en qüestió ha estat la més votada del concurs per les persones participants en la degustació amb  629 punts.

El segon premi que portava associats 200 euros en metàl·lic ha recaigut en el Crujiente de rabo de toro con puré trufa del bar Tia Maria, amb 539 punts.

A banda, els representants municipals, que han donat l’enhorabona als guardonats, han fet entrega a Antonia Doménech de l’acreditació d’un sopar per a dos persones en l’establiment  guanyador entre els votants que completaren el 70% de la ruta. 

 

<<< Tornar a la portada