La Conselleria cedeix les competències a Gata perquè s'inicie la construcció del Centre de Dia

La Consellería cede las competencias a Gata para el inicio de la construcción del Centro de Día
  30/11/2021

Pas transcendent cap al projecte de nou Centre de Dia de Gata. La vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha resolt favorablement la delegació de competències en matèria d’infraestructures de Serveis Socials per a la construcció del centre de dia de persones majors depenents i un centre de dia.
L'Ajuntament de Gata va aprovar per unanimitat assumir la delegació de Conselleria per iniciar les actuacions tècniques necessàries per a la seua construcció, i per la qual assumeix la redacció del projectes d’execució i direcció d’obra amb recursos propis o mitjançant licitació.
    La construcció d’aquest centre compta amb una subvenció de la Generalitat de 3.952.833,96 euros desglossats en tres anualitats (2021-2022-2023) i s’inclou en el mapa d’infraestructures de serveis socials de la Conselleria, en el Departament 16 Marina Alta, i prevista en l’esmentat Pla entre les noves infraestructures.
    Gata es converteix així en el primer municipi que inicia el Pla Convivint d'infraestructures de Serveis Socials de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques inclusives.    
    La nova infraestructura, distribuïda en dos plantes i soterrani, comptarà amb diversos serveis com sales d’estar, aules taller, menjador i cuina, servei mèdic, d’infermeria i de podologia, biblioteca i sala de lectura, cafeteria, vestuaris, aula d’informàtica, a més de zona d’aparcament pròpia. L’edifici tindrà capacitat per a 72 persones.
 

<<< Tornar a la portada