La Conselleria assumirà la gestió del Departament de Salut de Dénia l'1 de febrer i descarta la pròrroga

La Conselleria asumirá la gestión del Departamento de Salud de Dénia el 1 de febrero y descarta la prórroga
  09/11/2023

La reversió del Departament de Salut de Dénia es produirà l'1 de febrer de l'any que ve, i no tres mesos després com s'havia acordat amb Marina Salut. Així ho ha confirmat la Conselleria de Sanitat, que ha explicat que els grups de treball constituïts per a gestionar la transició  consideren que no serà necessari fer una pròrroga del contracte amb l'empresa concessionària. 

Des de Sanitat s'ha advertit que la transició no serà fàcil, per la qual cosa demana la col·laboració i compromís de tots els treballadors amb la finalitat de la qualitat assistencial no es veja minvada.  Per part del Comité d'Empresa,   es confia a mantindre prompte els contactes necessaris amb la Conselleria, i poder oferir a la plantilla més informació així com traslladar tots els dubtes que s'han plantejat. 

Amb el canvi de plans, la Conselleria assumirà la gestió directa del Departament de Salut quan acabe el contracte amb la concessionària, malgrat que fa unes setmanes, es va anunciar un acord amb l'empresa perquè continuara restant el servei fins al 30 d'abril per a afavorir així un procés de transició ben planificat, rigorós, ordenat i amb totes les garanties de seguretat jurídica i assistencial. 

<<< Tornar a la portada