La Conselleria d’Educació consigna 3,8 milions d’euros per a construir el nou col·legi d’Els Poblets

La Conselleria de Educació consigna 3,8 millones de euros para construir el nuevo colegio de Els Poblets
  26/09/2022

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha confirmat la consignació de 3.8 milions d’euros de inversió per a demolició de l’actual col·legi Àusias March d’Els Poblets i la construcció d’un nou centre en la mateixa ubicació. Aquest, segons el projecte redactat, serà d’una única línia amb un aula de infantil de 2 anys gratuïta, tres aules d’infantil de 3 a 5 anys i sis de primària, a banda de un gimnàs i un menjador amb cuina pròpia amb capacitat per albergar 180 usuaris en dos torns.

            L’alcaldessa, Carolina Vives, ha acollit amb satisfacció una mesura que des de l’Ajuntament estaven esperant que la Conselleria resolguera després de que els alumnes foren traslladats a aules prefabricades des dels inicis del curs 2021-2022 a l’espera de la licitació. Tràmit que, segons explica, finalment la Conselleria va determinar finalment delegar en  l’Ajuntament amb la finalitat d’agilitzar l’execució del projecte. Amb aquest objectiu, la corporació municipal va acceptar assumir les recomanacions de la Conselleria en un plenari celebrat a principis d’aquest any, per a tractar d’una vegada per totes de satisfer una reivindicació històrica de la comunitat educativa a la vista de les múltiples deficiències que presentava la infraestructura.  

            Vives s’ha congratulat de la implicació demostrada pels pares i professors per a aconseguir concretar una iniciativa que, segons apunta “ineludiblement permetrà donar un pas endavant en la qualitat educativa de les futures generacions, pel que cal agrair a tots els que al llarg dels anys han format part de la comunitat educativa del col·legi Àusias March la seua paciència a la que hem tractat de correspondre tant l’actual equip de govern com l’anterior”.

Peu de foto: Estat actual del centre que funciona transitòriament amb aules prefabricades des d'inicis del curs 2021-2022

 

 

<<< Tornar a la portada