La Conselleria denega a Jesús Pobre unes ajudes per a instal·lacions esportives i l'Eatim recorre 

La Conselleria deniega a Jesús Pobre unas ayudas para instalaciones deportivas y la Eatim recurre 
  27/07/2020

La direcció General d'Esports ha exclòs a Jesús Pobre dels beneficiaris en les subvencions per a rehabilitar o millorar instal·lacions esportives. Aquesta decisió ha provocat malestar en l'Eatim, que ha presentat un recurs davant la Conselleria perquè considera que la decisió és injusta i incompleix la llei. 

Segons la Conselleria, les ajudes s'han denegat perquè Jesús Pobre no és un municipi. Però, tal com figura en el recurs, Jesús Pobre va resultar beneficiària d'unes ajudes per a construir la pista de skate en una convocatòria que es regia per les mateixes bases que les d'ara. A més, la llei valenciana de règim local regula que “les entitats locals menors podran sol·licitar ajudes i subvencions previstes per als municipis i realitzar qualsevol acte o gestió administrativa de similar naturalesa sobre matèries de la seua competència”. 

La junta Veïnal ha lamentat “continuar en la mateixa situació de falta d'equiparació de les Entitats Locals Menors amb els municipis i altres Ens Locals, així com la necessitat d'avançar en l'autogovern i el municipalisme”. 

Subscriu-te!