La Conselleria reprén les vacunacions a la comarca després de l'embolic d'AstraZeneca

La Conselleria retoma las vacunaciones en la comarca tras el lío de AstraZeneca
  23/03/2021

Aquest divendres s'estrenarà el local de Llunàtics per a realitzar les vacunacions. Els beneficiaris seran professors i el personal dels centres educatius de la Marina Alta. La conselleria de Sanitat reprén el procés que es va paralitzar la setmana passada pels dubtes que oferia la vacuna de la signatura AstraZeneca. 

L'Ajuntament de Dénia ha rebut la confirmació dels dies per a vacunar als docents de col·legis i instituts de la comarca. Són els següents: Divendres 26, de 13 a 21 hores; dissabte, de 8 a 21 h.; dimecres 31, de 15 a 21 hores, i dijous 1 d'abril, de 8 a 15 hores.  

El procés de vacunacions es va suspendre de manera fulminant per preocupació en detectar-se alguns casos de trombosis. Però, segons sembla, no hi ha problemes amb les dosis. 

D'altra banda, la vacuna AstraZeneca es posarà a persones de fins a 65 anys en la Comunitat. Segons la Conselleria, també les rebran personal sanitari de primera línia i d'un altre tipus, forces i cossos de seguretat de l'Estat i de emergències i forces armades, 

La consellera ha plantejat la conveniència d'accelerar al màxim els tràmits per a poder disposar com més prompte millor d'una altra de les vacunes que ja estan en el mercat. Es tracta de la russa Sputnik V que, com la d'AstraZeneca o la de Janssen, és del tipus adenoviral. 

<<< Tornar a la portada