La coronació d’Eva Badia com reina de la Soledat vesteix da gala les festes patronals d’Ondara

  • La coronación de Eva Badia como reina de la Soledat viste de gala las fiestas patronales de Ondara
  • La coronación de Eva Badia como reina de la Soledat viste de gala las fiestas patronales de Ondara
  09/07/2022

Les festes de la Soledat d’Ondara 2022 han descorregut el teló formal amb la cerimònia de coronació d’Eva Badia Costa i Luz Roxana Peña Rosado com a respectives reina i reina infantil a la plaça de bous.

La regina major ha comparegut per a rebre la corona de mans de l’alcalde, José Ramiro, junt a Irene Soldevila Giner i Laia Borrego Morera com a primera i segona dama al front d’una cort integrada per Jaume Artigues Mediavilla, Arianna Ferrer Mederos, Carla Llinares Guitart, Dani Romero García, Paula Mengual Vives, Cristina Saiz Pons, Joan Pérez Lull, Toni Pinar Vives, Josep Pinar Vives, Naiara Gil Merino, Joan Gil Puig i  Hugo Herrero Cebral.

 

LUZ PEÑA, REINA INFANTIL

 

Per la seua part, Luz Roxana ho ha fet al front d’una comitiva infantil composada per Sara Gil Bolufer, Xavi Piera Rodríguez, David Blanquer Sandemetrio, Joana Herández Ginestar, Guillem Alege Gavilà, Aleix Sendra Felipe, Mireia Escrivà Giner, Gabriel Soler Marí i Pau Àlvarez Zaragoza.

        D’aquesta manera, després del preàmbul de l’encesa de l’enllumenat al balcó de l’Ajuntament, les festes patronals han tornat a la normalitat després d’aquell 2020 en que es van vore suspeses per la pandèmica i un 2021 on la situació sanitària derivada va motivar la seua celebració amb restriccions i canvi de les habituals dates de juliol a setembre.

        L’agenda festera té previst perllongar-se fins dilluns quan es celebrarà la festa major. El programa és el següent:

 

DISSABTE 9

-A les 19 h.: Gran desfilada de carrosses, comparses i cavalcadures amb eixida des del col·legi Sanchis Guarner amenitzat per la Xaranga l’Atril, D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals, la batucada OndarAttack i la banda juvenil d’Ondara. Animació infantil a càrrec d’Espectacles l’afició.

        -A les 22 h.: Sopar popular al voltant del Prado on la comissió disposarà de taules, cadires, cacaus i vi. Col·labora Bodegas Aguilar.

-A les 24 h.: Gran revetla a càrrec de l'Orquestra Tokio al voltant del Prado.

 

DIUMENGE 10

        -A les 9 h.: Santa missa a l’església parroquial de Santa Anna.

-A les 10.30 h.: Arreplegà e les regines majors i infantil i les seues corts d’honor a càrrec de la Xaranga l’Atril fins al temple parroquial.

-A les 12 h.: Missa del malalts i impedits en honor a la Mare de Déu dels Desemparats al temple de Santa Anna, cantada per el Cor Parroquial. En acabar passa carrer fins a la Residència Mare de Déu de la Soledat per a acompanyar als majors on la comissió farà entrega d’un obsequi.

-A les 19 h.: Arreplegà de les regines majors i infantil i les seues corts d’honor a càrrec de la Unió Musical d’Ondara.

-A les 20 h.: Concentració d’associacions, Comissió de festes i poble en general a l’església de Santa Anna i passa carrer fins al Convent.

 

 

-A les 20.30 h.: Ofrena de flors a la patrona al moll del Prado. En eixir la Mare de Déu del convent es dispararan 21 salves. En acabar, dispar pirotècnic a càrrec de la pirotècnia RICASA S.L. i solemne trasllat de la Mare de Déu de la Soledat fins al temple parroquial on, en arribar, es procedirà al cant de l’himne.

-A les 22.30 h.: Sopars populars al voltant del Prado on la comissió disposarà de taules, cadires, cacaus, olives i vi.

Es prega no efectuar moviments de taules i cadires fins que la Nostra Patrona es trobe fora del recinte de l’ofrena.

        -A les 0.30 h.: Revetla a càrrec del grup Diamonds al voltant del Prado.

 

DILLUNS 11

        -A les 8 h.: Volteig general de campanes.

        -A les 9 h.: Santa missa de l’Aurora a l’església parroquial de Santa Anna.

-A les 10 h.: Dispar de 21 Salves en honor a la Mare de Déu de la Soledat, patrona de la nostra vila i volteig geneal de campanes.

-A les 10.30 h.: Recollida de les regines majors i infantil i les seues Corts d’Honor a càrrec de la Xaranga l’Atril fins a l’Església Parroquial de Santa Anna.

-A les 12 h.: Missa solemne en honor a la nostra patrona la Mare de Déu de la Soledat, presidida pel Bisbe auxiliar de València, Javier Salinas Viñals i cantada per el Cor Capella Mare de Déu de la Soledat. A continuació benedicció de la reforma i ampliació del vetlatori parroquial. En acabar, dispar d’una traca cridanera des del Temple parroquial fins a l’antic Convent.

-A les 13.30 h.: Vi d’honor a l’edifici del Prado.

-A les 19.30 h.: Arreplegà de les regines majors i infantil i les seues corts d’honor a càrrec de la Unió Musical d’Ondara.

-A les 20.30 h.: Processó solemne en honor a la patrona d’Ondara per l’itinerari de costum, acompanyada de la Unió Musical d’Ondara, la Xaranga l’Atril i D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals. En arribar la Santíssima Imatge de la Mare de Déu al Convent, dispar de focs artificials des del Moll del Prado. En acabar, cant de l’himne a la Mare de Déu de la Soledat i dispar de 21 salves.

 

DIMARTS 12

        -A les 20 h.: Santa missa de rèquiem al cementeri parroquial en sufragi de tots els difunts d’Ondara. En acabar, responso.

 

FOTOS GASPAR

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada