La corporació de Pego desestima el recurs de reposició presentat per Compromís per a anular el ple de les bases del Pego Golf

La corporació de Pego desestima el recurs de reposició presentat per Compromís per a anular el ple de les bases del Pego Golf
  30/12/2022

La sessió extraordinària de la corporació municipal de Pego ha decidit desestimar el recurs de reposició presentat per Compromís per a anular el ple del 2 de novembre que va aprovar la gestió indirecta i les bases de programació i inici del procediment per a reactivar el programa d’actuació integrada Pego Golf.

Dit recurs ha comptat amb el vot en contra de l’equip de govern PSPV-Ciutadans de Pego, al que s’han unit PP i Ciudadanos, mentre que els integrants del grup que l’havia presentat han decidit abstenir-se.

Aquesta abstenció ha intentat ser justificada pel regidor de Compromís, Àngel Oltra, “perquè no volem se jutges i part”. No obstant, ha reiterat que, al seu judici, “la declaració d'impacte ambiental no és vàlida, està caducada”. A més ha manifestat estar en desacord amb la comunicació realitzada als propietaris, ja que, segons denuncia “no s'ha parlat amb tots”. A banda ha llançat l’advertència a les empreses i possibles inversors en aquesta iniciativa urbanística que “som el segon partit més votat i no posarem catifes roges”.

Per la seua banda, el portaveu del PP, Ferran González, ha afirmat que el seu grup recolza la idea de l’equip de l govern respecte al projecte del golf “però no les formes”. En això ha acusat tant a l’executiu que encapçala Enrique Moll com a Compromís de utilitzar aquest tema de manera electoral”.

La crítica al grup nacionalista ha estat compartida pel regidor de Ciudadanos, per a lamentar la presentació d’un recurs que estima “va en contra del futur econòmic de Pego”.

La rèplica al PP ha estat donada per la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà, i per l’alcalde, Enrique Moll, per a incidir en que “el govern local porta treballant en aquest tema des de fa temps, no és oportunisme electoral”. A aquesta han afegit la dirigida cap a Compromís per a cap a la caducitat del PAI, pel fet que, segona afirmen “els informes que ha rebut l'Ajuntament “confirmen que la vigència del projecte és correcta”.

Pel que fa a la qüestió de la comunicació amb els propietaris, Castellà ha matisat que “en tot moment s'ha estat parlant amb els representants de l'associació “afectats pel camp de golf’”. Segon ha conclòs “les paraules del portaveu de Compromís em fan

por, no es pot amenaçar així a les possibles inversions que puguen arribar al nostre poble”.

<<< Tornar a la portada