La CUP de Pedreguer no es presenta a les pròximes municipals

La CUP de Pedreguer no es presenta a les pròximes municipals
  24/04/2023

La Candidatura d’Unitat Popular de Pedreguer ha fet oficial l’anunci de què no concorrerà a les pròximes eleccions municipals, a través d’un comunitat que publiquem amb tot el seu contingut:

“Després d'haver estat treballant fins l'últim moment i malgrat veure factible fer una llista i treure regidors -ja fora com a CUP o com a candidatura municipalista alternativa- l’assemblea de la CUP de Pedreguer ha decidit que no es donen les condicions per a presentar una candidatura a les properes eleccions municipals del mes de maig.

Sempre hem dit que no veníem a viure de la política, sinó a portar la veu d’un poble organitzat a les institucions. Els darrers temps hem viscut una desmobilització, agreujada per la covid, tant del teixit social en general com del que sustentava la nostra candidatura, i no podem demanar a unes companyes que aguanten el pes de la llista sense tindre al darrere molta gent ajudant-les tant a nivell local, com territorial i nacional. La CUP de Pedreguer entenem el municipalisme i la política local com una tasca diària, en la que el fet de treure representació a l'Ajuntament comporta una enorme responsabilitat que ha d’anar acompanyada d’un compromís de treball i dedicació que en estos moments no podem garantir.

La nostra organització ha tingut representació en les dues legislatures que s’ha presentat. Dos regidors en cadascun dels mandats que han treballat de manera oberta i constructiva per aportar propostes que milloraren el nostre poble i també per fer una tasca necessària de fiscalització del govern. Pensem humilment que hem fet el treball pel que vam ser escollits de la millor manera que hem sabut i esperem haver representat dignament als qui ens vau donar la vostra confiança.

Pedreguer ha comptat des de les eleccions municipals del 2003 amb candidatures municipalistes d’esquerres que, ja fora des del govern o des de l’oposició, han representat per a molts veïns una alternativa seriosa i engrescadora que confrontava les polítiques dels partits tradicionals, massa a sovint marcades des de fora del poble. Som conscients que eixe electorat continua existint i estem convençuts que amb temps i treball de base es podrà construir un projecte municipalista preparat per afrontar de nou unes eleccions en un futur pròxim”.

<<< Tornar a la portada