La Cursa Solidària d’Ondara 2022 convoca a més de 1.400 persones contra el càncer

La Cursa Solidària d’Ondara 2022 convoca a més de 1.400 persones contra el càncer
  03/10/2022

Una recaptació de 9.080 euros en la cinquena edició ha suposat la xifra record en les Curses Solidàries d’Ondara  organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament i la Junta Local de l'AECC, amb la col·laboració del Club d'Atletisme d'Ondara.

        L’activitat ha congregat a més de 1.400 participants tant en la modalitat de cursa com de caminada que lluint una samarreta commemorativa, completaren en els respectius trajectes de 4.200 i 7.000 metres.

Abans de l’eixida, els 9.080 euros van ser lliurats simbòlicament en un gran xec a nom d'AECC, per part de l’alcalde, José Ramiro, a la presidenta de Junta Local d'AECC, Mª Carmen Bisquert. Aquesta, que ha qualificat la prova com a “èxit total” ha apuntat que tot el muntant es destinarà a la investigació contra el càncer.

 

9.080 EUROS RECORD DE RECAPTACIÓ

 

Els prolegòmens han abastat també la lectura dalt de l’escenari emplaçat al carrer Vicent Andrés Estellés, del manifest amb motiu de la lluita contra el càncer de mama simbolitzat pel color de les samarretes dels participants en la cursa, que es van convertir en una gran “marea rosa”, el qual va reivindicar que gràcies a la investigació i a la conscienciació la supervivència mitjana a 5 anys d’aquest tipus de malaltia és del 85%.

        L’alcalde, José Ramiro, i la regidora d'Esports, Mar Chesa, han agraït l'esforç realitzat per la Junta Local de l'AECC i el Club d'Atletisme Ondara en l'organització de la iniciativa, així com van expressar el seu agraïment a totes les persones que han col·laborat, tant negocis i empreses –aquestes tant a nivell local com comarcal-, com a participants en la carrera, Policia Local i Protecció Civil.

 

 

 

 

 

 

La prova, que ha tingut l’epíleg en la demostració de zumba d’Ester Calatayud, ha lliurat els trofeus a Jordi Ripoll del C. Dénia Corre i a María Sanchez del C. A. Nexo Team com a guanyadors. Ambdós han estat acompanyats en els respectius pòdiums per Aitor Cabezas del C. Dénia Corre i per Sergi Torres del Ondara Tri Esport; i per Yolanda Sendra del C. A. Dénia Corre i per Encarna Cardona del C. A. Diànium. Pel que fa a les classificacions locals les respectives calaixeres han estat conformades per Juani Martínez Cantó, Mª José Català i Tere Miralles en categoria femenia i Fernando Server Espin, Francesc Vicent Roselló Arbona i Simón Ern en la masculina.

<<< Tornar a la portada