La Cursa Solidària recapta 5.120 per a l’AECC

  • La Cursa Solidària recapta 5.120 per a l’AECC
  • La Cursa Solidària recapta 5.120 per a l’AECC
  • La Cursa Solidària recapta 5.120 per a l’AECC
  22/10/2018

 

Set-cents catorze inscrits mostren la implicació social de la societat ondarenca

 

Les previsions meteorològiques no han impedit finalment la celebració de la I Cursa Solidària d'Ondara a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, que va tindre lloc amb una alta participació de persones de totes les edats. Un esdeveniment solidari organitzat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Ondara i la Junta Local de l'AECC, amb la col·laboració del Club d'Atletisme d'Ondara, que va aconseguir el seu objectiu amb la recaptació de 5.120 euros per a la lluita contra el càncer.

       Aquesta quantitat ha estat lliurada simbòlicament en un gran xec a nom d'AECC, per l’alcalde, José Ramiro, i la Regidora d'Esports, Mar Chesa, a la presidenta de la Junta Local Mari Carmen Bisquert, qui va destacar en el seu discurs la importància de la prevenció precoç en el càncer de mama.

       Ambdós representants municipals han agraït l'esforç realitzat per la Junta Local de l'AECC en l'organització de la cursa, així com han expressat el seu agraïment a totes les persones que han col·laborat, tant negocis i empreses, com als 714 inscrits en l’esdeveniment.

Subscriu-te!