La deniera Andrea Fernández estarà al Protour en guanyar-se la plaça al Campionat d'Espanya de Triatló

La dianense Andrea Fernández estará en el Protour  tras ganarse una plaza en el Campeonato de España de Triatlón
  03/10/2019

La deniera Andrea Fernández s'ha guanyat per mèrits propis una plaça per al primer Protour que es celebrarà els dies 12 i 13 d'octubre a Pontevedra. El Protour és un circuit professional de triatló en el que estan els quaranta millors triatletes masculins i femenins nacionals. I Andrea estarà competint amb tots ells després d'haver aconseguit la seua classificació al Campionat d'Espanya, que es va disputar el passat dissabte a A Coruña, en el que va quedar en la vint-i-dos classificada amb un temps de 2h.9'39". Este resultat situa a la deniera entre la elit del triatló femení espanyol i per això competirà amb les millors com Ana Godoy, cinquena classificada a la Copa del Món disputada a Madrid en maig, o Tamara Gómez, actual campiona d'Espanya i medalla de bronze al Campionat d'Europa celebrat el passat més de juliol a Kazan (Rússia). El diumenge 13 es faran dos proves amb vint triatletes en cada una d'elles. Els deus millors de cada una disputaran la gran final. Andrea espera poder estar entre eixes deu classificades i així poder estar en la final.