La Diputació augmenta les ajudes socials per paliar els efectes del COVID-19 a la comarca

La Diputación incrementa las ayudas sociales para paliar efectos del COVID-19 en la comarca  
  06/05/2020

La Diputació Provincial d'Alacant ha aprovat augmentar les ajudes per als municipis destinades a despesa social, aconseguint una inversió total d'1.134.154€ a la Marina Alta dels 6 milions que es destinen a la Província d'Alacant. També s'ha aprovat la compra de material de protecció per a repartir pels ajuntaments per import de dos-cents mil euros.

En aquest increment es dupliquen les ajudes passant dels tres als sis milions d'euros a la nostra província, destinant un milió a augmentar les ajudes a municipis de menys de 30.000 habitants i els dos restants es destinen a municipis que superen aquesta població, en el cas de la Marina Alta s'inclou Dénia a la qual es destinen 150.079 €.

Segons ha informat el PP en un comunicat, "l'import que destina la Diputació Provincial aconsegueix el  1.134.154€ enfront dels 376.322 € que aporta la Generalitat a la nostra comarca, és a dir els fons de la institució Provincial tripliquen els del Govern Autonòmic, l'aportació de la Diputació per habitant a la Marina Alta és de 6,48€/habitant, mentre que la de la Generalitat cau a 2,15€/habitant, tot això a pesar que qui té la competència és precisament la Generalitat".

 

Subscriu-te!