La Diputació ultima les obres d'eixample i millora de la CV-745 entre Llíber i Senija

La Diputación ultima las obras de ensanche y mejora de la CV-745 entre Llíber y Senija
  14/09/2021

La Diputació d'Alacant té previst concloure a la fi d'octubre les obres d'eixample i millora de la CV-745 entre Llíber i Senija, un projecte que compta amb un pressupost global de més de 920.000 euros. Les obres, que finança íntegrament la institució provincial, s'executen en dues fases.

El diputat de Carreteres, Alejandro Morant, s'ha traslladat a Llíber per a reunir-se amb el seu alcalde, José Juan Reus, i l'equip de govern i visitar la via amb la finalitat de conéixer l'estat de les obres que encaren la seua recta final després que es reprendran el mes de maig passat després d'un temps paralitzada per l'aparició de roca en el terreny.

El projecte, que abasta en el seu conjunt uns 3 quilòmetres, té com a objectiu unificar i homogenizar aquest tram d'escassa secció transversal i dotar-lo d'un traçat adequat. Morant ha destacat el bon ritme dels treballs i ha destacat "l'esforç realitzat per a adaptar el projecte al terreny i per a acabar les obres com més prompte millor, fins i tot un mes abans de l'estimat, sent conscients de les molèsties que aquestes han pogut ocasionar als veïns, als quals agraïm la seua paciència”. 

L'ampliació de la calçada amb tascons d'eixample, la millora del terreny, l'adequació completa de la capa de rodadura, la renovació integral de la senyalització horitzontal, vertical i de l'abalisament, la millora del drenatge i l'adequació dels accessos existents són les actuacions que s'estan escometent.

Subscriu-te!