L'empresa Auren aconsegueix l'adjudicació per a redactar el Pla Estetègic de Comerç de Dénia

La empresa Auren consigue la adjudicación para redactar el Plan Estratégico de Comercio de Dénia
  04/06/2020

L'empresa Auren redactarà el Pla Estratègic de Comerç de Dénia, segons ha decidit la Junta de Govern. Amb un pressupost de 10.500 euros, IVA no inclòs, és una de les mesures extraordinàries de suport per a la reactivació econòmica després de la crisi del COVID-19. Segons les bases de la licitació, l'empresa adjudicatària disposa d'un termini màxim de 7 mesos per a enllestir el document.

L'acord s'ha comunicat durant una reunió entre l'alcalde, Vicent Grimalt, i la regidora de Comerç, Sandra Gertrudix, amb membres d'ACADE i ACE, les dos associacions que representen al sector local.

També s'ha donat informació sobre les ajudes municipals als comerços per al pagament del fem, que cobririen el 50% del que hagen de pagar les empreses, descomptant el mínim de 125 euros del rebut, sempre que hagen mantingut, com a mínim, el 60% de les seues plantilles de personal.

L'Ajuntament té previst aprovar una ordenança municipal reguladora de l'ocupació de la via pública per a establiments comercials, que actualment està en el tràmit inicial de consulta pública.

Subscriu-te!