L'empresa José Borrell va festejar el Nadal repartint ametles a Dénia

  • La empresa José Borrell festejó la Navidad repartiendo almendras en Dénia
  • La empresa José Borrell festejó la Navidad repartiendo almendras en Dénia
  • La empresa José Borrell festejó la Navidad repartiendo almendras en Dénia
  11/01/2021

BORRELL,  empresa deniera que es dedica a la fabricació de maquinàries per a ametles i fruita seca en general, s'ha transformat en una de les grans protagonistes dels festejos del Nadal a la comarca, regalant xicotets paquets d'aquests tradicionals aliments als qui més han patit amb la pandèmia per coronavirus en el territori local. Durant tot el mes de desembre, la signatura alacantina ha portat avant una campanya a l'Hospital de Dénia, com així també en col·legis i el menjador Extiende tu Mano, a través de la qual molts dels seus integrants van rebre un bonic obsequi: un envàs d'ametles commemoratiu d'aquesta data tan especial, aprofitant l'experiència que la companyia té en el segment.

D'aquesta manera, els primers beneficiats van ser els integrants de la plantilla i els directius de Marina Salut, que van rebre a representants de BORRELL, intercanviant les seues impressions entorn de com ha sigut el treball del recinte en aquests mesos de lluita contra el Covid-19. En segona instància, encarregats de BORRELL també es van desplaçar a diversos dels col·legis de la localitat, premiant als alumnes que han patit durant els últims mesos un procés d'aprenentatge complex, amb la seua ració d'ametles suficient per a abans de l'esmorzar. I, probablement el més important dins del projecte, haja sigut l'acostament fins al menjador Extiende tu Mano, al qual assisteix gent necessitada, en cerca de bosses per a emportar-se a casa i que, amb alegria, han observat com s'incloïa en aquesta ocasió el simbòlic present de BORRELL. Un gest que val molt més del que costa. En tots els casos, i si bé aquesta signatura no es dedica a la comercialització d'ametles, els qui van repartir els obsequis van posar l'accent en la necessitat d'agregar-les tant a elles com a la fruita seca en general a la dieta habitual, tant dels menors com dels adults, tenint en compte les múltiples propietats positives que li brinden al cos humà. Aquest aliment, que bé pot utilitzar-se com una alternativa als lactis tradicionals, és ric en proteïnes, compta amb energia de qualitat, aporta greixos saludables, calci i altres minerals en abundància, vitamina E i, per si no fos prou, funciona com vigorizante per a l'exercici físic.

Per tots aquests motius, i considerant el diferent que ha sigut enguany a tots els anteriors, des de BORRELL han volgut realitzar una bona acció en doble sentit, no sols per a recordar-los a alguns que hi ha uns altres pensant en ells allí fora, sinó també perquè no perden de vista el senzill que resulta buscar opcions d'alimentació saludable. Sense dubtes, una gran iniciativa d'aquesta signatura de la comarca que, segons els seus propis càlculs, va arribar a repartir aproximadament dos mil paquets d'ametles entre els afortunats veïns.

<<< Tornar a la portada