El lliurament de les targetes de bons consum a Teulada es realitzarà a partir de la pròxima setmana  

La entrega de las tarjetas de bonos consumo en Teulada se realizará a partir de la próxima semana  
  13/09/2022

Del 19 al 23 de setembre, a Teulada, i del 26 al 30 en Moraira, s'entregaran les targetes de la campanya de promoció del comerç local mitjançant bons de consum. Els usuaris podran utilitzar-les durant tot el mes d'octubre en els comerços adherits a la campanya. 

A més, per a esmenar la important bretxa digital que dificulta a les persones majors realitzar alguns tràmits telemàtics, s'han habilitat els dies 13 i 14 de setembre, per a concertar cita prèvia en el telèfon 613 331 652. Aquest servei és exclusivament per a les persones majors de 65 anys. Tots els tràmits es poden fer a través del portal web www.bonoteuladamoraira.es o posant-se en contacte l'oficina de Bons Consum telefonant al 613 33 17 19.

Més de 65 comerços participen en aquesta iniciativa per a estimular l'activitat comercial, amb una inversió de  76.399 euros. Hi ha establiments per a comprar bicicletes telefonia mòbil, roba, perruqueries, carnisseries,  fleques, etc. La relació completa de negocis es pot consultar en https://bonoteuladamoraira.es/locations/.

Aquesta campanya de foment del consum en el comerç local és fruit del treball conjunt entre l'Ajuntament de Teulada i la Diputació d'Alacant, amb el suport tècnic de la Va unir Gremial i l'oficina de Creama. 

<<< Tornar a la portada