L’Escola de Famílies de Gata aborda aspectes de l’adolescència

La Escuela de Familias de Gata aborda aspectos de la adolescencia
  28/03/2022

La Regidoria d’Educació ha posat en marxa l’Escola de Famílies 2022, una sèrie de xarrades que aborden aspectes d’interès i d’actualitat sobre l’adolescència. La primera de les conferències va estar impartida per la psicòloga Nati Fornés, qui va parlar sobre la comunicació assertiva entre pares i fills, i va proporcionar recursos per a posar-la en pràctica des de ben menuts. 
    El cicle contempla diverses xerrades, conferències i tallers que pretenen oferir eines que permeten millorar la tasca educativa dels filles i fills i contribuir en el seu desenvolupament en els aspectes físic, emocional, afectiu, social i escolar.
    La pròxima xerrada tindrà lloc dijous 31 de març i tractarà el tema de la prevenció de les conductes adictives en totes les seues variants. La xerrada estarà a càrrec de Llorenç Ramis, tècnic de la UPCA de la Massma.
    Dijous 7 d’abril serà la psicòloga de l’IES Matemàtic Vicent Caselles Costa, Montserrat Patiño, qui tractarà el tema de la comunicació en l’adolescència.
    Després de Pàsqua es realitzaran dues sessions més sobre el tema de la sexualitat. El 21 d’abril s’abordarà el consum de pornografia a edats primerenques, a càrrec d'Àngels Oliver, Socióloga. Finalment, el 5 de maig serà el torn de Teresa de la Cruz, de La Naturadora, per parlar sobre l’educació sexual des dels zero anys.
    Totes les xerrades tindran lloc a la Biblioteca Pública Municipal Carme Miquel de Gata de Gorgos, a les 19 hores, on estarà la zona infantil a disposició de les famílies que acudisquen amb les seues filles o fills. L’Escola de Famílies ha estat coordinat per la Regidoria d'Educació i amb el suport dels centres educatius i les ampes.
 

<<< Tornar a la portada