L'Escola de Futbol de Benitatxell crea un equip femení infantil 

  • La Escuela de Fútbol de Benitatxell crea un equipo femenino infantil 
  • La Escuela de Fútbol de Benitatxell crea un equipo femenino infantil 
  05/10/2022

El futbol femení s'obri camí al Poble Nou de Benitatxell amb la intenció de consolidar-se. Per a això, l'Escola Municipal de Futbol Base ha creat un equip format íntegrament per xiquetes de la categoria Infantil (12 i 13 anys), amb la poblera Carmen Torres com a entrenadora.
    La iniciativa va sorgir per part de diverses xiquetes de l'escola, que es van començar a mobilitzar perquè aquest equip poguera formar-se. “Van ser elles les que van començar a moure's per a buscar a més xiquetes interessades per a complementar l'equip; ens va semblar una genial idea i comencem a contactar amb els col·legis del municipi i voltants perquè feren arribar a totes les famílies aquest projecte”, ha explicat el director de l'escola de futbol, Celso Alcázar. 
    L'equip compta ja amb 12 jugadores, però esperen poder incorporar a més integrants, almenys unes 16, per a així poder jugar en la Lliga Autonòmica Valenta de la Federació Valenciana de Futbol. 
    Des de la Regidoria d'Esports fan una crida a aquelles joves interessades a formar part de l'equip. “Animem a totes les xiquetes amb passió pel futbol i per l'esport en equip al fet que s'unisquen a aquest meravellós projecte”, ha assenyalat el regidor d'Esports, Toni Colomer. 
    Per part seua, l'alcalde, Miguel Ángel García, ha afirmat que l'equip compta amb tot el suport de l'Ajuntament i ha manifestat que la intenció, si hi ha participació i compromís, és donar continuïtat a la iniciativa. “Ens agradaria que les xiquetes del Poble Nou de Benitatxell tingueren l'oportunitat de poder continuar jugant en categories superiors i que després d'Infantil seguiren en Cadet, Juvenil i, finalment, poder arribar a tindre un equip Amateur femení”.

<<< Tornar a la portada