L'escola d'estiu de l'Ajuntament de Dénia ofereix activitats lúdiques en un entorn segur

La escuela de verano del Ayuntamiento de Dénia ofrecerá actividades lúdicas en un entorno seguro
  16/06/2020

L'escola d’estiu Vacances per a totes i tots oferirà un bon grapat d'activitats per xiquets de 3 a 12 anys de Dénia durant els mesos de juliol i agost. I tot en un entorn segur i amb totes les mesures de segurerat. Per això, el nombre de places oferides s’ha baixat a 81, en front de les 120 disponibles l'any passat. Hi poden participar també menors amb necessitats especials, sempre que les famílies ho comuniquen a l’empresa que gestiona l’escola i que les capacitats del xiquet siguen compatibles amb les activitats que s’hi desenvolupen.

Els xiquets es dividiran segons l’edat, amb un màxim de 9 persones per grup. Les mesures de protecció, com la presa de temperatura abans d’entrar, la disposició de mascaretes i gel hidroalcohòlic o l’entrada i l’eixida escalonada de l’alumnat, estan garantides. A més, l’ajuntament ha incrementat la neteja de les instal·lacions i es farà dos vegades al dia.

Les activitats es desenvoluparan de 7.45 hores a 14.15 hores, en les instal·lacions del col·legi Montgó. Un dels principals objectiu de l'escola d'estiu és afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar posant a disposició de les mares i pares treballadors un espai lúdic-educatiu on portar els seus fills durant els períodes de vacances escolars. La regidora delegada d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Cristina Morera, ha explicat hui que “malgrat que estem travessant un moment delicat a causa de la crisi provocada per la COVID-19, hem sospesat els pros i contres de dur endavant el programa este estiu i hem arribat a la conclusió que s’ha de fer, amb més motiu, si cap, i per diverses raons”.

Subscriu-te!