L'estació de la ITV de Dénia s'ubicarà junt a l'edifici d'Hisenda

  • La estación de la ITV de Dénia se ubicará junto al edificio de Hacienda
  • La estación de la ITV de Dénia se ubicará junto al edificio de Hacienda
  02/07/2024

Ja s'ha revelat on se situarà l'estació provisional de la ITV a Dénia. La parcel·la triada està darrere de l'edifici de l'Agència Tributària (Hisenda), que ara es condicionarà. El servici podria començar a funcionar a principis de 2025.

Des de l'Ajuntament, han explicat que la parcel·la, de 800 m², té la grandària i condicions d'accessibilitat necessaris. És al carrer Castella-la Manxa, per on accediran els vehicles, al costat de l'esplanada de Torrecremada. 

Tècnics de la SITVAL han facilitat als representants de l'equip de govern el pla amb les instal·lacions ja dibuixades sobre la parcel·la i han demanat que s'asfalte i es facen els treballs de connexió a subministraments, clos i condicionament de l'entrada.

La regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, ha dit que al gener del 2025 es preveu que s'haja fet efectiu el reforç de personal. Per part seua, l'alcalde, Vicent Grimalt, ha assegurat que el servici arribarà a Dénia gràcies a les gestions personals que va realitzar a partir d'octubre de 2023. Va haver-hi unes "primeres converses" amb la consellera d'Indústria, Nuria Montes i la comunicació "ha sigut fluida i hem aconseguit arribar a este punt".

<<< Tornar a la portada