Canfali Marina Alta

L'exposició al públic de les modificacions del Pla General de Dénia obri una altra bretxa entre govern i oposició

La exposición al público de las modificaciones del Plan General de Dénia abre otra brecha entre gobierno y oposición
  30/11/2018

La responsabilitat patrimonial i la manca de transparència es converteixen en retrets

El Pla General Estructural segueix sent una arma llancívola entre uns i altres grups polítics, tal com ho va ser l'ús del valencià en un dels plens més recents. En el ple celebrat dijous es va aprovar exposar al públic de les modificacions del Pla General Estructural -de la versió preliminar de 2017-, no sense abans donar lloc a un intercanvi d'acusacions entre l'oposició i el govern. Encara que també hi va haver lloances per part del regidor de Podem Julio Palacios qui va exalçar el "gran treball, ben fet i fins i tot didàctic, del redactor del pla, José María Chofre, i dels tècnics".
Una de les principals modificacions que va presentar la regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, a principi de mes va ser l'eliminació del sòl urbanitzable previst en el Bosc de Diana, atès que l'informe d'inundabilitat de la Conselleria assenyalava que en aquesta àrea no es pot construir. Segons va explicar Ripoll, "la nostra proposta ha estat fer un gran parc i tenir una gran zona verda, que s'ampliarà fins a les 14 hectàrees".
El portaveu de Ciutadans, Sergio Benito, considera que amb aquesta proposta "l'equip de govern segueix fent passos cap a enrere. Fan un treball en va perquè cap tècnic de la Conselleria vol signar els seus documents, perquè la responsabilitat patrimonial segueix quedant sense estar clara i hi ha moltes, moltíssimes contradiccions dins d'aquest Pla General que no presenta ni un mapa i sí pàgines i pàgines, i més pàgines d'informació que no queda clara".

Cercar notícies
Agenda