Canfali Marina Alta

La falla Oeste ho té tot preparat per a l’Exposició del Motor 2018

La falla Oeste ho té tot preparat per a l’Exposició del Motor 2018
  04/10/2018

 

Els propers dissabte i diumenge, Dénia tornarà a convertir-se en el referent nacional del motor amb una nova edició de l'Exposició del Motor, una mostra que ja s’ha convertit en una cita imprescindible dins del calendari d'esdeveniments de la comarca. Aquesta edició tornem a superar les expectatives i és donaran cita des de la Glorieta del País Valencià fins al Port de Dénia, per tot el Carrer Marqués de Campo més de 30 marques internacionals relacionades amb el mon del motor on es podran trobar diferents propostes: vehicles nous, comercials, de km 0, ocasió, accessoris i complements.

            Des de l'organització s’ha fet una gran aposta per revitalitzar el sector comarcal convertint aquesta fira en la gran exposició de La Marina degut al gran nombre d'expositors participants.

            Com a novetat també es comptarà amb l'aspecte més solidari del motor, amb la participació de l'Equip Tronque 71. Una proposta on competició i solidaritat van de la mà i on a més es presentarà la campanya Llenemos el desierto de dibujos on els més menuts seran els protagonistes.

            La exposició romandrà oberta des de les 10 hores i a les 11 h. del dissabte 6 d'octubre serà la inauguració oficial de l'esdeveniment per part de les Falleres Majors de la Falla Oeste, Falleres Majors de Dénia acompanyades per la Junta Local Fallera de Dénia.

            L’organització convida a tots els veïns a gaudir un any més d'aquesta cita on es podran trobar les millors promocions i ofertes en el mon del motor.

Cercar notícies
Agenda