La Família Hort, el nou joc valencià dels editors de La Fallera Calavera

  • La Família Hort, el nou joc valencià dels editors de La Fallera Calavera
  • La Família Hort, el nou joc valencià dels editors de La Fallera Calavera
  19/12/2020

Zombi Paella, l’editorial de jocs de taula de Dénia responsable d’èxits com La Fallera Calavera o Alakazum!, acaba de publicar el seu joc nou: La Família Hort. El títol gira al voltant d’una família excèntrica de llauradors que lluiten per heretar les terres de la seua iaia fantasma. Els jugadors plantaran hortalisses, flors carnívores o mandràgores. Regaran i utilitzaran adob, adquiriran animals i vendran els seus productes al millor preu. La Família Hort és un joc de gestió de recursos, senzill i estratègic, amb unes regles accessibles per a tots els públics. 

La nova proposta de Zombi Paella de Ramiro Merinero, nascut a València, autor de jocs des de 2013 i arquitecte de professió. Fins ara havia creat, fabricat i distribuït els seus propis jocs sostenibles i artesanals (“Sailer”, “Labyro” i “Polder”) com a Reimwood. Per a este nou projecte, s’ha tornat a comptar amb les il·lustracions d’Esther Méndez (La Fallera Calavera, Alakazum!) i l’equip habitual de Zombi Paella. El denier Enric Aguilar, creador de La Fallera Calavera, ha coordinat tot el projecte com a editor i ha aportat moltes idees en relació a l’estètica i la temàtica.

La Família Hort es distribuïx des de la Marina Alta, des de magatzems a Dénia i Pedreguer. El joc torna a apostar pel valencià com un dels idiomes que inclou el joc, a banda del castellà i, per primera vegada, l’anglés. És ideal per a reunir en una mateixa partida jugadors nous i altres més experimentats. Té dos modes de joc -bàsic i avançat- i està destinat a tots els públics, si bé es recomana a partir de 8 anys.

<<< Tornar a la portada