La FEMMICC aposta per unes festes inclusives, igualitàries i diverses 

La FEMMICC apuesta por unas fiestas inclusivas, igualitarias y diversas 
  06/04/2022

Fer una festes de moros i cristians inclusives, igualitàries i diverses. Aquest és l'objectiu que s'ha marcat la directiva de la FEMMICC. La presidenta, Sonia Pérez, i el secretari, Santi Escortell, han mantingut una reunió amb el regidor d'Igualtat, Javier Scotto, amb la finalitat de col·laborar en diferents iniciatives.

Segons l'acord aconseguit, s'incorporarà el logo IN en els cartells de la Federació i s'elaboraran uns estatuts amb llenguatge inclusiu. Així mateix, es crearan cartells per a les filaes amb temes sobre el protocol en casos d'assetjament i espais lliures de violència de gènere.

La Federació de Moros i Cristians es compromet a formar part del Consell de la Dona, a realitzar campanyes de donació de sang i a treballar en les xarxes socials i en la web aspectes relacionats amb la perspectiva de gènere i la diversitat amb diferents campanyes i cartells.

A més, s'ha acordat buscar més amb la finalitat de fomentar la igualtat i la diversitat en la festa. Després de la reunió, la FEMMICC ha plantejat la possibilitat d'organitzar una exposició sobre la dona en la festa durant els seus trenta anys d'història.

Des de la FEMMICC han confirmat que continuaran treballant braç a braç amb el consistori local per a fer dels Moros i Cristians de Dénia una festa inclusiva, igualitària i diversa. La mostra podria ser itinerant.

 

 

<<< Tornar a la portada