La Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop reforça l'aposta per la qualitat i la diversitat gastronòmica com a producte turístic

  • La Feria del Embutido y el Producto Tradicional de la Vall de Pop refuerza la apuesta por la calidad y la diversidad gastronómica como producto turístico
  • La Feria del Embutido y el Producto Tradicional de la Vall de Pop refuerza la apuesta por la calidad y la diversidad gastronómica como producto turístico
  • La Feria del Embutido y el Producto Tradicional de la Vall de Pop refuerza la apuesta por la calidad y la diversidad gastronómica como producto turístico
  • La Feria del Embutido y el Producto Tradicional de la Vall de Pop refuerza la apuesta por la calidad y la diversidad gastronómica como producto turístico
  06/03/2018
Llíber és l'escenari d'aquesta cita que resulta molt participativa i en la qual Bodegas Xaló presenta un nou vi blanc i rosat

La Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop, que en la seva setena edició ha tingut com a escenari aquest diumenge el municipi de llíber, continua consolidant-se com una cita ineludible per als centenars de veïns de la comarca i d'altres punts de la Comunitat Valenciana per gaudir d'una agradable jornada entorn de la gastonomía. L'Associació Turístic Empresarial de la Vall de Pop (ATEVAP) va rostir desenes de quilos de diferents varietats d'embotits -llonganissa, botifarra, xoriço, panceta,…- elaborats pels principals productors de la vall. A més, també es va poder degustar en el recinte instal·lat en el pàrquing de la Plaça del Centre Mèdic els vins de Cellers Xaló, productes de rebosteria, sobrassades i mels, uns altres dels ingredients gastronòmics referents de la vall. Com a novetat, va destacar la presentació, aprofitant aquesta trobada, del vi Pla de Llíber, en blanc i rosat, que ha elaborat Bodegas Xaló. A més, la SAT Llauradors d’Alcanalí va exposar el seu nou producte: les ametlles Flor d’Alcanalí.

<<< Tornar a la portada