La Fira de l'Embotit de la Vall de Pop se suma a la marca L’Exquisit Mediterrani

La Feria del Embutido de la Vall de Pop se suma a la marca L’Exquisit Mediterrani
  17/02/2023

La Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop ha rebut la distinció L’Exquisit Mediterrani, la marca que ha impulsat Turisme Comunitat Valenciana per a potenciar el sector turístic a través de la gastronomia. El distintiu suposa per a l'Associació Turístic Empresarial Tot Vall de Pop (ATEVAP), que organitza des de fa més d'una dècada aquest certamen gastronòmic, tot un impuls per a “seguir en la nostra tasca de promoure i donar a conéixer la nostra gastronomia, el nostre turisme i els nostres pobles d'aquest destí d'interior únic com és la Vall de Pop”, segons ha assenyalat el president de l'associació, Ángel Vives. 
    L'aposta de Turisme Comunitat amb L’Exquisit Mediterrani respon a l'obstinació per posar en relleu l'extraordinària qualitat de la gastronomia valenciana, del seu territori i manera de vida, a través de paràmetres d'autenticitat, innovació i sostenibilitat. En aquest sentit, “Vives assenyala que ens sentim molt entusiasmats i clarament identificats amb la marca, perquè compartim els mateixos objectius, cadascun des dels seus respectius àmbits territorials”, aclareix el president de l'ATEVAP.
    La marca L’Exquisit Mediterrani, creada en 2019, pertany a la Xarxa Gastro Turística CV que compta amb més de 100 entitats l'associació de la Vall de Pop i altres destinacions turístiques que col·laboració a través d'accions, pròpies o en col·laboració, i coordinant els seus programes. Turisme Comunitat Valenciana va posar en marxa en 2021 una nova fase de desenvolupament de la Xarxa Gastro Turística CV per a adherir a les empreses del producte turístic gastronòmic al segell de L’*Exquisit Mediterrani, al qual ja s'han sumat 446 establiments hostalers de les tres províncies valencianes.
    La Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop estrenarà el distintiu en la pròxima edició que està prevista per al 5 de març a Benigembla.

<<< Tornar a la portada