Canfali Marina Alta

La filà Marins Corsaris s'uneix a Càritas en un projecte solidari

La filà Marins Corsaris se une a Cáritas en un proyecto solidario
  02/04/2020

La filà deniera Marins Corsaris s'ha bolcat en una iniciativa solidària que pretén promoure la venda de samarretes amb el seu logo i la recaptació anirà destinada a Càritas.

Des de l'ONG han recordat que "estem vivint moments inesperats i difícils que ens obliguen a plantejar-nos l'empatia i solidaritat amb els nostres semblants. Alguns sobreviuen en una precarietat de mitjans de subsistència extrema. Ho veiem en tots els mitjans de comunicació i els tenim al nostre costat. Davant aquesta situació les persones ens hem de mobilitzar per donar resposta a aquestes mans esteses demanant ajuda ".
Així doncs la fià Marins Corsaris ha sentit aquesta crida i ha volgut aportar el seu granet d'arena amb aquesta iniciativa solidària. La recaptació estarà destinada al projecte de les Targetes Solidàries. Cal recordar que es tracta de targetes de crèdit individuals que es lliuren als usuaris, amb una quantitat de diners perquè puguen comprar a qualsevol tenda el menjar que mes necessiten, no el que es lliura a Càritas.

Cercar notícies
Agenda