Canfali Marina Alta

La Fira de la Paraula i la Bona Taula d’Ondara canvia al Prado la seua ubicació per a ambientar el Concert de Primavera

La Fira de la Paraula i la Bona Taula d’Ondara canvia al Prado la seua ubicació per a ambientar el Concert de Primavera
  13/03/2019

 

Maria del Mar Bonet i Jonatan Penalba actuaran a la contigua plaça de bous el 6 d’abril

 

L’Ajuntament d’Ondara ha decidit canviar de ubicació la IV Fira de la Paraula del barri del Crist al Prado per tal de ambientar la novetat del Concert de Primavera que han inclòs dins d’una proposta que compta amb la Fira del Llibre, Mercat de la Terra i Artesania, i la II Fira dels Vins de la Marina Alta com a principals reclam de bona cosa d’activitats culturals, musicals, literàries, lúdiques i gastronòmiques per a tots els públics.

       L’argument per a justificar el canvi per part de l’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, i de la regidora de Cultura, Raquel Mengual, a la presentació ha estat l’aprofitament de la infraestructura de la contigua plaça de bous com escenari del referit concert que compta amb les actuacions de Jonatan Penalba i Maria del Mar Bonet, respectivament a partir de les 19 i 20.30 hores del dissabte 6 d’abril. Concert que ja ha posat les entrades a l’abast del públic al preu de 10 euros grada i 12 euros pati, tant a la Casa de Cultura com a enllaç https://www.notikumi.com/2019/4/6/concierto-de-maria-del-mar-bonet-en-ondara . No obstant, han apuntant que, l’obertura de taquilles el dia del concert serà pel matí d'11.30 a 13.30 hores i per la vesprada de 17 a 19.30 hores.

       Mengual ha animat a la ciutadania d'Ondara i de la comarca a acudir a aquest magnífic Concert de Primavera, que suposa un dels últims de la celebració dels cinquanta anys en els escenaris de Maria del Mar Bonet, i que en l'actualitat ja porta venudes un miler d’entrades.

Cercar notícies
Agenda