La Fundació Dénia gestiona la compra d'un robot que podrà realitzar mil test diaris de coronavirus 

La Fundació Dénia gestiona la compra de un robot que podrá realizar mil test diarios de coronavirus
  27/04/2020

El seu cost és de 40.000 euros donats per empreses de la comarca 

La Fundació Dénia continua avançant en l'àmbit social, eix de la seua trajectòria. Recentment, l'entitat ha sigut contactada per diferents empreses comarcals per a proporcionar el seu granet d'arena solidari coordinant al teixit empresarial de la comarca, sumant esforços dispersos a fi si es fes present en aquests difícils moments. Tot això s'ha concretat amb l'adquisició d'un robot perquè l'Hospital de Dénia puga donar servei en la consecució de test ràpids. 

Es tracta d'un robot amb capacitat per a realitzar 1000 test diaris, detectors del COVID 19, amb un cost d'uns 40.000 euros, robot que quan finalitze la pandèmia, continuarà prestant ajuda per a una altra mena de malalties bacteriològiques. Aquesta adquisició ha comptat amb l'assessorament dels tècnics de bacteriologia de l'Hospital de Dénia, i també a través del seu ex director i actual cap d'anestèsia, Juan Cardona, patró de la Fundació Dénia.

Des de la Fundació Dénia s'ha donat les gràcies al teixit empresarial i individual de la comarca, així com als seus patrons, “per haver acudit a aquesta noble obstinació, i convidem al fet que completen les seues aportacions en el compte que la Fundació Dénia manté oberta en Bankia sota el número ES88 2038 9631 1560 0072 7901 amb la meta de completar la suma per a l'adquisició del robot que podria arribar a la Marina Alta en unes tres setmanes”. Es recorda que totes les aportacions gaudeixen de beneficis fiscals.

La Fundació Dénia lliura anualmente uns premis per impulsar la realització de projectes socials, culturals, esportius i medioambientals

 

Subscriu-te!