La Fundació ÉTNOR col.laborarà en el Festival de les Humanitats de Dénia

  • La Fundación ÉTNOR colaborará en el Festival de les Humanitats de Dénia
  • La Fundación ÉTNOR colaborará en el Festival de les Humanitats de Dénia
  12/09/2022

La Fundació per a l'Ètica dels Negocis i de les Organitzacions (ÉTNOR) col·laborarà al Dénia, Festival dels Humanitats, que per primera vegada se celebrarà entre els dies 27 i 29 d'octubre. Aquesta activitat suposarà un important impuls a l'activitat social, cultural i econòmica a la ciutat de Dénia, afavorint la desestacionalització de l'activitat econòmica del municipi.

L'alcalde, Vicent Grimalt, i el president d'ÉTNOR, Pedro Coca, ha signat l'acord de col·laboració, que recull la possibilitat que els membres de la fundació s'incorporen a la direcció i coordinació del festival, i que formen part de l'elenc de ponents, conferenciants o presentadors en les activitats programades.

El festival donarà l'oportunitat que professors, estudiants o membres de l'instituts d'estudis participen en un fòrum obert de formació i debat amb experts de primer nivell en l'àmbit del pensament humanístic, entre altres qüestions, respecte de l'evolució futura de la humanitat.

La Fundació ÉTNOR es compromet a fer difusió entre els seus membres dels continguts i temàtiques relacionats amb la programació del Festival de les Humanitats. 

 L'alcalde de Dénia, que ha subscrit l'acord com a president de la fundació Dénia Ciutat Creativa, ha destacat la importància de l'acord signat hui, que permetrà al festival comptar amb el suport “molt valuós i necessari” de la Fundació ÉTNOR, una entitat que és sinònim de “rigorositat, pluralitat i innovació, a més de ser pionera en la promoció del reconeixement i el respecte dels valors ètics implícits en l'activitat econòmica i empresarial”.

L'alcalde ha explicat que l'aportació dels membres de la Fundació ÉTNOR, integrada per acadèmics, empresaris i directius, serà capital per a arredonir la proposta del Festival de les Humanitats, avalada també per les Universitats d'Alacant i de València i el centre associat de la UNED a Dénia; la Generalitat Valenciana, entitats privades com Baleària i altres de caràcter cultural com l'Institut d'Estudis Comarcals de la Marina Alta o l'Agrupació Artística Musical de Dénia.

Per la seua part, el president d'ÉTNOR, Pedro Coca, considera “un honor” per a l'entitat participar en el projecte del festival, “que està donant a Dénia una dimensió que li permeta manifestar el seu profund arrelament amb la cultura”. Coca ha agraït a l'Ajuntament de Dénia la invitació a sumar-se a la iniciativa i ha dedicat unes paraules d'agraïment a Josep Vicent Mascarell, membre de la comissió executiva de la Fundació, per a qui és “una persona importantíssima” i que ha sigut qui “va generar un atractiu en el projecte i el nostre interés per participar”.

<<< Tornar a la portada