La gala de Premis del Comerç Local corona la Fira d’Ondara 2022

  • La gala de Premios del Comercio Local corona la Fira d’Ondara 2022
  • La gala de Premios del Comercio Local corona la Fira d’Ondara 2022
  28/11/2022

L’epíleg de la Fira d’Ondara 2022 ha tingut com a novetat el lliurament dels Premis del Comerç Local, organitzats per parts de l’Associació de Comerciants i Empresaris (ACO) amb la I Gala del Comerç.

            La cerimònia, que ha comptat amb una nombrosa representació del sector comercial al municipi, ha estat presidida per la cap del Servei territorial de Comerç, Artesania i Consum d'Alacant, Pilar Santos, junt a l’alcalde i responsable de Promoció Económica José Ramiro, que ha comparegut al front de diferents membres de la corporació municipal,

            Abans del lliurament, la presidència d’ACO, Imma Peiró, ha pujat a l’escenari per a agrair la presència massiva dels representants dels diferents establiments i negocis que integren el teixit comercial ondarenc, i en especial als membres de l’associació, en el que ha qualificat com “una nit de comerç, empresa i sobre tot de persones, on volem reconèixer l’esforç d’un sector i el treball d’un poble”. En aquest sentit, ha estès el capítol d’agraïment al suport de l’Ajuntament d’Ondara i de la Direcció General de Comerç.

            “Hauríem de donar un premi a cadascun dels comerços i empreses d’Ondara, pel que hem passat des de la pandèmia fins a hui; un premi a l'esforç, a la il·lusió i a la resiliència”, ha afirmat per a advertir que “el comerç no només fa poble sinó que  dóna llum i dóna vida; perquè sense comerç, sense empreses i sense economia, no podríem tindre ni cultura ni festa ni riquesa”. Al seu judici “un poble amb comerç és un poble amb oportunitats i amb futur; empresaris, administració i societat hem de caminar junts per a construir un futur millor, així que hi ha que conscienciar a la gent de que quan compra al comerç local, es fa una Ondara millor”.

            Amb aquesta reivindicació ha donat pas al lliurament de guardons que el jurat ha fet recaure per categories en Servicolor com a Premi Especial a la Trajectòria Empresarial; a Mobles Escrivà amb de tota una vida dedicada al comer; a Twuelve Beauty com a empresa innovadora; a Ca Paquitina com a empresa sostenible”; a Perruqueria Salón Eos com a empresa jove. Tot això a més del premi especial a la dona comerciant que ha recaigut en Dora Pérez, i un reconeixement especial d’ACO a Rosita Grimalt i Juanjo Mahiques.

            L’acte ha estat precedit per la xarrada motivacional de Sergio Ayala que ha donat pas a un sopar en el recinte del Prado.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada