La gastronomia valenciana i murciana s’agermanen a Benidoleig per a perpetuar l’esperit del porrat de Sant Vicent

La gastronomía valenciana y murciana se hermanan en Benidoleig para perpetuar el espíritu del porrat de San Vicente
  04/05/2019

 

La Cova de les Calaveres continua sent cita obligada per tancar les festes pasqueres

 

Des de plats tan típicament valencians com les coques o la paella fins al paparajote murcià, passant per l’embotit de Castell de Castells, han configurat l’oferta gastronòmica que la fireta de Sant Vicent, organitzada per l’Ajuntament de Benidoleig, ha posat a l’abast de la comarca junt als tallers, les parades d’artesania i, sobre tot, la música. Aquesta ha arribat la vespra de la festivitat de la mà de les ranxeres i ritmes sud americans de José i Juan Pedreguai, reforçats per a l’ocasió amb el mític Antonio Miralles de Los Astros, i dilluns amb la selecció de cançó lleugera més moderna del grup Somnis.

<<< Tornar a la portada