Canfali Marina Alta

La Generalitat inclou al pressupost de 2017 un mandat a la concessionària per tal que construisca el nou centre de salut de Pedreguer

La Generalitat inclou al pressupost de 2017 un mandat a la concessionària per tal que construisca el nou centre de salut de Pedreguer
  14/12/2016
Una visita a Pedreguer de Ximo Puig.

 

La Comissió d’Economia de les Corts Valencianes ha aprovat aquesta setmana l’esmena conjunta de Compromís i PSPV als pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2017 que incorpora el mandat a la concessionària de la salut a la Marina Alta perquè duga a terme la construcció del nou centre de salut de Pedreguer.

Aquesta mesura arriba arran de les gestions realitzades en els últims mesos des de Compromís per Pedreguer i l’Alcaldia, i que va incloure la visita del secretari autonòmic del Sistema Sanitari, Narcís Vázquez.

        De resultes de la visita, la construcció del nou centre de salut de Pedreguer tornarà a aparèixer als Pressupostos de la Generalitat després de 7 exercicis (va desaparèixer l’any 2008, en privatitzar-se la sanitat a la comarca). Concretament, i per primera vegada, les línies d’actuació de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública inclouran “instar el Departament de Salut de Dénia a realitzar el nou centre de salut de Pedreguer”.

        Mentre això arriba, Vázquez va comprometre’s a exigir a Marina Salud que efectue, al més prompte possible, les millores i les reformes necessàries a l’actual centre mèdic per tal de resoldre algunes de les seues principals deficiències, com ara l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda.

Cercar notícies
Agenda