La Generalitat invertirà quasi 36 milions d'euros per a obres a la Marina Alta  durant el any que ve

La Generalitat invertirá casi 36 millones de euros para obras en la Marina Alta  durante el próximo año
  15/12/2020

"Son els millors comptes de la història per a la Marina Alta". Així han definit els socialistes el pressupost de la Generalitat per a 2021, ja que recullen  inversions per valor de 35,8 milions per a  obres a la comarca, entre les quals destaquen diversos col·legis, l'ampliació del Palau de Justícia de Dénia i la nova piscina de Xàbia. 

"Tant els comptes de la Generalitat com les del Govern d'Espanya donen resposta a una situació excepcional de pandèmia, i se centren en dos grans objectius: continuar salvant vides i afavorir la reconstrucció econòmica i social", ha afirmat el secretari provincial i diputat autonòmic, José Chulvi. Així mateix, ha incidit en "la voluntat d'acord que és l'eix central d'aquests Pressupostos, que estan emmarcats en el pacte de reconstrucció i sorgeixen de posar per damunt de tot els interessos de la ciutadania".

En aquest sentit, la diputada socialista en Les Corts Rosa Mustafá ha destacat que els comptes recullen unes inversions totals per a la comarca de la Marina Alta de 35,8 milions d'euros, la qual cosa suposa un augment de 26 milions respecte a l'any passat. Entre elles, ha destacat les línies destinades al Pla Edificant paa col·legis, amb 7 milions al Verger o 4,6 milions als Poblets, així com la inversió de 1,6 milions per a l'auditori municipal de Teulada o la injecció de 1,5 milions per a la construcció de la piscina coberta municipal a Xàbia.

Per part seua, l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ha mostrat la seua satisfacció per les inversions pressupostades per a la localitat, entre elles els 5,7 milions destinats al Pla Edificant per a la construcció i rehabilitació del col·legi La Xara- Gual Villalbi, el Centre de Educació Especial Raquel Payà i l'IES María Ibars.

"Aquestes són els millors comptes per a la Marina Alta perquè atenen les reivindicacions dels nostres municipis", ha afirmat el secretari general del partit a la comarca, Óscar Mengual, que ha subratllat que la comarca de la Marina Alta és la segona comarca de la província d'Alacant on més creix la inversió del Consell en 2021 i ha conclòs que "es tracta d'uns Pressupostos que busquen que ningú quede arrere".

<<< Tornar a la portada