La Guàrdia Civil i la Policia Nacional participen en jornades de RCP i maneig de desfibril·lador

  • La Guardia Civil y la Policía Nacional participan en jornadas de RCP y manejo de desfibrilador
  • La Guardia Civil y la Policía Nacional participan en jornadas de RCP y manejo de desfibrilador
  20/04/2023

Les instal·lacions de Marina Dénia han acollit les jornades de reanimació cardio pulmonar i de maneig de desfibril·lador, que l'equip de l'Hospital San Carlos de Dénia, del grup HLA, ha realitzat a la Guàrdia Civil i Policia Nacional de la Marina Alta. Al març ja es van fer aquests tallers per a la Policia Local.

Este dijous, més de 40 agents de Guàrdia Civil i Policia Nacional van rebre formació sobre com saber usar adequadament un equip de desfibril·lació, com realitzar una reanimació cardio pulmonar i quins són els primers passos que seguir davant una situació d'emergència.

Els pròxims tallers es realitzaran per a la ciutadania en general, ja que són de gran utilitat per a poder salvar la vida de qualsevol persona que estiga en perill de patir un infart. Tots els tallers són gratuïts i s'imparteixen en les instal·lacions de Marina Dénia per part de l'equip d'anestesistes i reanimació de l'Hospital San Carlos compost pels doctors Miguel Burguera, Ali Nassar, Pepe Diéguez i Carlos García.

 

<<< Tornar a la portada