La Guàrdia Civil desmantella tres plantacions de marihuana tipus indoor en urbanitzacions de luxe de Calp

  • La Guardia Civil desmantela tres plantaciones de marihuana tipo indoor en urbanizaciones de lujo de Calp
  • La Guardia Civil desmantela tres plantaciones de marihuana tipo indoor en urbanizaciones de lujo de Calp
  12/01/2023

 

La Guàrdia Civil ha desmantellat tres plantacions de marihuana localitzades en habitatges d'urbanitzacions de luxe de Calp. Un jove de 21 anys, de nacionalitat lituana, ha sigut detingut en l'operació. El Jutjat d'Instrucció núm. 2 de Dénia va ordenar el seu ingrés immediat a la presó.

Durant els mesos d'agost a desembre de l'any passat, l'Àrea d'Investigació del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Calp va estar realitzant investigacions amb la finalitat de reduir la producció i tràfic de droga en el municipi. L'objectiu era intentar localitzar plantacions de marihuana i identificar als seus responsables. El passat 29 d'agost, els investigadors van realitzar la primera entrada i registre en un domicili d'una urbanització de luxe de Calp. Allí va ser detingut el jove lituà. 

Segons avançaven les investigacions, el 25 d'octubre, els agents van localitzar una nova plantació de marihuana en la mateixa urbanització. La tercera plantació va ser desmantellada l'1 de desembre.

Fruit d'aquests dos últims registres, els agents van identificar a altres tres homes d'edats compreses entre els 21 i els 36 anys d'edat i de nacionalitats lituana, albanesa i polonesa. A tots ells, segons el seu grau de participació, se'ls han imputat els delictes contra la salut pública, falsedat documental, defraudació de fluid elèctric i danys.

L'operació ha permés confiscar 1.000 plantes de marihuana, 10 quilograms de cabdells de la mateixa droga, 6.000 euros en efectiu i un vehicle de motor, a més de material utilitzat per al cultiu valorat en 25.000 euros.

<<< Tornar a la portada