La Guàrdia Civil destapa un important frau fiscal en una destil·leria de begudes alcohòliques  de la comarca

  • La Guardia Civil destapa un importante fraude fiscal en una destilería de bebidas alcohólicas  de la comarca
  • La Guardia Civil destapa un importante fraude fiscal en una destilería de bebidas alcohólicas  de la comarca
  01/12/2022

 

S'han fet inspeccions a una fàbrica i un magatzem de la comarca i a una botiga d'Ondara, del mateix grup empresarial 

Una macro operació de la Guàrdia Civil realitzada en les tres províncies de la Comunitat Valenciana ha permés immobilitzar 20.231 botelles de begudes alcohòliques per frau a la normativa sobre Impostos Especials. Els agents han actuat a la comarca, on una destil·leria està implicada, segons es desprén de les investigacions.

L'actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar el passat 26 de setembre amb la inspecció d'una fàbrica i un magatzem a la Marina Alta, així com una botiga de venda al públic de begudes alcohòliques en el municipi d'Ondara, tots ells pertanyents al mateix grup empresarial. Tal com s'informa en un comunicat oficial del cos, en aquesta actuació van ser descobertes diverses irregularitats, com a botelles de begudes alcohòliques sense les preceptives marques fiscals i altres amb etiquetatge fraudulent quant a lot, graduació o capacitat. També es van trobar un important nombre de cascos de botelles buides portant precintes en perfectes condicions de ser reutilitzades. A més, es va descobrir un habitacle ocult, adjacent a la nau. 

El passat 11 de novembre van continuar les inspeccions, aquesta vegada a Ondara, Calp, Benissa i altres ciutats de la Comunitat. En totes elles van participar unitats del Servei Fiscal de la Guàrdia Civil, del Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària, així de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil.

<<< Tornar a la portada