La Guàrdia Civil deté a un home per robatoris comesos en Moraira

  • La Guardia Civil detiene  a un hombre por robos cometidos en Moraira
  • La Guardia Civil detiene  a un hombre por robos cometidos en Moraira
  31/05/2023

Un home de 38 anys ha sigut detingut per haver comés diversos robatoris en Moraira. A més, se li imputen els delictes de violació de domicili i tinença il·lícita d'armes. Ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 3 de Dénia, que ha decretat la seua llibertat amb la imposició de mesures cautelars. 

La detenció ha sigut realitzada per la Guàrdia Civil de Moraira, amb la col·laboració de la Policia Local de Teulada. Al principi, l'home va ser identificat quan portava objectes de dubtosa procedència, entre els quals es trobava una escopeta. La Guàrdia Civil va intervindre tots els efectes preventivament fins a poder demostrar el seu legitima procedència. Posteriorment, els agents van recuperar un turisme ja que sospitaven que podia estar relacionat amb els robatoris. 

El passat 23 de maig, un agent de la Policia Local de Teulada que estava fora de servei va veure des de l'exterior d'una casa abandonada que hi havia diversos objectes que li havien sigut sostrets. Efectius de la Guàrdia Civil van acudir a l'habitatge i van localitzar els objectes robats i les claus del cotxe. També estava el presumpte autor dels robatoris, que va intentar fugir, però va ser interceptat.

 

<<< Tornar a la portada