La Guàrdia Civil deté als autors de diversos robatoris amb violència i intimidació en zones d'oci de Xàbia

  • La Guardia Civil detiene a los autores de varios robos con violencia e intimidación en zonas de ocio de Xàbia
  • La Guardia Civil detiene a los autores de varios robos con violencia e intimidación en zonas de ocio de Xàbia
  24/03/2023

 

 

Van ser sorpresos quan es trobaven barallant-se amb un altre home amb un matxet de grans dimensions i un martell

 

La Guàrdia Civil ha detingut a dos joves per cometre furts i robatoris amb violència i intimidació en zones pròximes a establiments dedicats a l'oci nocturn a Xàbia. Van ser localitzats mentre es barallaven amb un altre home, per la qual cosa se'ls ha imputat un delicte de renyina tumultuària. El Jutjat d'Instrucció de Dénia ha decretat l'ingrés a la presó provisional de tots dos delinqüents, de nacionalitat marroquina. 

Segons la Guàrdia Civil, els homes seleccionaven a la seua víctima en zones d'oci nocturn, la perseguien fins que es trobaven soles en zones més apartades i solitàries i un d'ells la distreia oferint-li algun tipus de droga o sol·licitant-li tabac, L'altre l'abordava per l'esquena, no dubtant a aplicar violència física en el cas que fora necessari per a obtindre el botí. En alguns dels robatoris, van arribar a deixar sense consciència a una de les seues víctimes.

Els detinguts han participat en almenys deu robatoris, dos furts i en una estafa per utilitzar una targeta bancària sostreta. Van ser localitzats quan havien iniciat una baralla amb un altre jove, fent ús d'un matxet de grans dimensions i un martell. Els tres tenen entre 22 i 26 anys d'edat. 

<<< Tornar a la portada