La Guàrdia Civil deté a una parella de residents a Xàbia per vendre cocaïna 

La Guardia Civil detiene a una pareja residentes en Xàbia por venta de cocaína 
  25/06/2021

L'Àrea d'Investigació del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Xàbia ha detingut a dues persones, una d'elles amb una Ordre internacional d'ingrés a la presó, per tràfic de droga a la menuda. S'ha pogut desmantellar un important focus de venda de cocaïna i altres substàncies.

Un dels detinguts és un home de nacionalitat italiana, de 67 anys, que tenia una àmplia xarxa clientelista en determinats establiments d'hostaleria per a vendre les dosis. Amb la finalitat d'intentar eludir les accions policials, prenia nombroses mesures de seguretat quan anava a fer un lliurament, entre aquestes mesures es trobava intentar evitar circular per llocs susceptibles de trobar-se amb controls policials, o realitzar contínues contramarxes en una acció destinada a despistar a possibles investigadors. El sospitós residia en un xalet en el qual d'igual forma venia la cocaïna als clients que s'acostaven allí.

Una vegada que els agents van poder identificar-ho plenament, van tindre coneixement que ja posseïa antecedents per tràfic de droga a Espanya, i que sobre ell requeia una Ordre internacional d'ingrés a la presó emesa per Itàlia.

En les mateixes investigacions, es va comprovar que la seua parella sentimental, una dona polonesa de 56 anys, que treballava muntant un lloc de venda en diversos mercats ambulants localitzats a la comarca de la Marina Alta, era coneixedora de l'activitat il·lícita exercida per la seua parella, i que arran d'això posseïa un total de set vehicles al seu nom.

 

En el registre del seu domicili es van localitzar 12.270 euros en metàl·lic fraccionats en diversos bitllets, 3.878 euros en criptomonedas d'un moneder digital, aproximadament 500 grams de substància de tall (glucosa), 7 rellotges d'alta gamma i 74 dosi de cocaïna d'aproximadament un gram cadascuna.

El jutjat ha decretat l'ingrés a la presó de l'home mentre que la seua parella sentimental està en llibertat amb càrrecs.

 

 

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada