La Guàrdia Civil deté a l'atracador d'un banc del Verger

La Guardia Civil detiene al atracador de un banco de El Verger
  28/02/2023

 

La Guàrdia Civil d'Alacant  ha detingut en la localitat de Llombai a un home de 19 anys d'edat com a autor de l'atracament d'una entitat bancària del Verger. Al detingut se li ha imputat un delicte de robatori amb violència i intimidació i ha estat lliurat a l'Autoritat Judicial. Els fets es remunten al 9 de desembre de 2022, quan un home, ocult amb un cas de moto i brandant un martell, va sostreure més de 38.000 euros en efectiu del banc.

En una primera fase, els agents van buscar proves per a la seva anàlisi amb la col·laboració del Servei de Criminalística de la Guàrdia Civil. Una vegada identificat un sospitós, es va poder acreditar la participació de l'investigat en l'atracament. Coneguda la identitat, el sospitós va ser localitzat en les dependències de la Guàrdia Civil de Llombai (València), on es trobava detingut per altres fets aliens als investigats.

            El 16 de gener es va realitzar l'entrada i registre en el seu domicili, situat en la localitat de Montserrat (València) i es va recuperar la jaqueta que vestia en el moment de l'atracament, 1.600 euros en efectiu i un telèfon mòbil d'alta gamma. El detingut té antecedents policials de diferent índole i ha estat posat a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Picassent, qui ha decretat la seva llibertat amb mesures cautelars. També s'ha adonat de la detenció i de les actuacions realitzades al Jutjat d'Instrucció número 3 de Dénia.

<<< Tornar a la portada