La Guàrdia Civil deté l'autor de diversos robatoris en habitatges de Teulada i Benissa

  • La Guardia Civil detiene al autor de varios robos en viviendas de Teulada  y Benissa
  • La Guardia Civil detiene al autor de varios robos en viviendas de Teulada  y Benissa
  14/04/2023

La Guàrdia Civil ha detingut un delinqüent per la comissió de diversos delictes de robatori amb força en habitatges de Teulada-Moraira i Benissa. El Jutjat d'Instrucció núm. 9 d'Alacant ha decretat l'ingrés a la presó provisional de l'autor. La recerca va començar l'estiu de 2022 quan es van interposar diverses denúncies per robatoris amb força. Primer, els agents van identificar els vehicles amb els quals es traslladava l'autor, ja que els anava canviant. Després van esbrinar la identitat del criminal i van descobrir que havia fugit al seu país d'origen, segons apunten fonts oficials.

            Al febrer d'enguany, els agents van reconèixer el modus operandi de l'autor en diversos delictes comesos i van enfocar la recerca en la localització del delinqüent. El dia 24 de març, en la fase final de l'operació i mitjançant la supervisió del Jutjat d'Instrucció núm. 1 de Dénia a través del Jutjat d'Instrucció núm. 9 d'Alacant, els agents van realitzar l'entrada i registre en el domicili de l'autor dels fets, situat a Alacant, i en un local comercial de la mateixa localitat.

            En el registre, la Guàrdia Civil va intervenir nombroses peces de joieria i material robat, 6.000 dinars algerians, 40 lliures i telèfons mòbils juntament amb roba i eines usades en els fets delictius. En el domicili també es trobava l'autor, qui va ser detingut i posat a disposició judicial. Es tracta d'un home de nacionalitat algeriana i 58 anys d'edat, al qual li constaven nombrosos antecedents policials per fets similars.

            La gran majoria dels objectes localitzats han estat retornats als seus legítims propietaris. El detingut tenia prevista la seva imminent sortida del país cap a Algèria, on se sospita que poguessin haver acabat els objectes sostrets que no s'han localitzat.

<<< Tornar a la portada