Canfali Marina Alta

La Guàrdia Civil deté a Calp a un matrimoni especialitzat en el furt i robatori a gent gran

La Guardia Civil detiene en Calp a un matrimonio especializado en el hurto y robo a ancianos
  14/03/2019

La Guàrdia Civil de Calp ha detingut dues persones, després de ser sorpreses infraganti, quan es disposaven a cometre un delicte de furt sobre un senyor d'avançada edat mitjançant el mètode conegut com l'abraçada. Aquest mètode es caracteritza per executar-se al descuit de les seues víctimes, encara que els autors no dubten a emprar la violència, si això fos necessari.
Els agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil de Calp, mentre es trobaven a l'avinguda Gibraltar van observar com una dona parlava amb un senyor d'avançada edat, realitzant molts escarafalls i abraçant repetidament de manera efusiva. Entre tant parlaven, la jove li agafava repetides vegades el canell esquerre, fent moviments bruscos i molt repetitius.


De la mateixa manera, els agents es van adonar d'un vehicle estacionat als voltants, amb el motor en marxa, l'ocupant estava en actitud vigilant. Els agents van decidir intervenir i van interceptar a la dona i van identificar a la suposada víctima, qui va resultar ser un ciutadà britànic de 72 anys, comprovant que, efectivament, el senyor portava un rellotge d'or, d'una prestigiosa marca, valorat en 9.000 euros. Els agents també van identificar el conductor del vehicle que va resultar ser el marit de la dona identificada.

Cercar notícies
Agenda