Canfali Marina Alta

La Guàrdia Civil deté a Calp a l'autor d'una agressió sexual

La Guardia Civil detiene en Calp al autor de una agresión sexual
  27/04/2019

La Guàrdia Civil ha detingut a Calp a un home de nacionalitat espanyola, de 27 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i un altre de robatori amb violència d'un telèfon mòbil, comès dilluns. Agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil de Calp han estat els encarregats d'investigar un suposat delicte d'agressió sexual i posterior robatori d'un telèfon mòbil, a una jove d'aquesta localitat.

Els fets es van produir el passat dia 22 d'abril, dilluns de Pasqua, quan una noia que caminava per una avinguda va notar com un home la seguia. Tot d'una, l'individu es va abalançar sobre ella, la va agafar amb força pel coll i la va llançar contra la paret mentre la grapejava.

La jove, de tan sols 19 anys, va començar a cridar per demanar ajuda, alhora que intentava trucar a emergències amb el telèfon, però l'assaltant li va prendre el mòbil i va sortir fugint.

Una altra dona que passava per la zona, va ser testimoni de com aquest individu corria i se n'anava en un vehicle. Tot i la immediatesa amb la qual va passar tot, la testimoni va poder aportar part de la matrícula del cotxe, la descripció física i vestimenta de l'home.

Cercar notícies
Agenda