La Guàrdia Civil deté en un control a dues persones quan tornaven de robar en una obra a Pedreguer

La Guardia Civil detiene en un control a dos personas cuando regresaban de robar en una obra en Pedreguer
  05/07/2023

 

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut a dos homes de nacionalitat romanesa com a presumptes autors de tres robatoris amb força a Pedreguer, Benissa i Xixona. Van ser localitzats en un control en la zona de Sierra Altea quan circulaven amb vehicle. En el maleter, els agents van trobar diverses eines d'obra, valorades en 6.000 euros aproximadament. Es va poder comprovar que les acabaven de robar. 

Els ocupants del vehicle, de 52 i 53 anys, anaven vestits amb robes fosques i portaven llanternes. No van poder proporcionar una explicació coherent sobre la procedència d'aquest material i van caure en contradiccions freqüents entre ells. En la caserna de la Guàrdia Civil d'Altea es va poder esbrinar que les eines havien sigut llogades per una empresa d'eines de construcció a una constructora, els responsables de la qual en aqueixos moments desconeixien haver sigut víctima d'un robatori en una obra que s'estava duent a terme a Pedreguer. 

Als detinguts, que tenen un extens historial, també se'ls imputen robatoris a Benissa i Xixona. Un jutjat de Benidorm els ha posats en llibertat a l'espera que se celebre el judici.

La Guàrdia Civil ha procedit a retornar gran part de les eines sostretes als seus legítims propietaris. No obstant això, continuen les investigacions en curs, per la qual cosa no es descarta que aquests delinqüents estiguen involucrats en altres robatoris comesos en la zona.

<<< Tornar a la portada