La Guàrdia Civil investiga a una conductora que va circular en sentit contrari per l'AP-7 durant 31 quilòmetres

La Guardia Civil investiga a una conductora que circuló en sentido contrario por la AP-7 durante 31 kilómetros
  12/01/2022

Fins a 31 quilòmetres va recórrer amb el seu cotxe en sentit una veïna d'Oliva de 75 anys, de nacionalitat alemanya, per l'autopista AP-7 en el trajecte que uneix València amb Alacant en el tram que travessa la Marina Alta. Els fets van ocórrer el passat 9 de gener i a la conductora se li imputa un delicte per conducció temerària. L'autora d'aquest delicte s'enfronta a penes de presó de sis mesos a dos anys, i la retirada del permís de conduir d'un a sis anys. La Guàrdia Civil instarà la Prefectura provincial de trànsit perquè es realitze un reconeixement mèdic extraordinari a la conductora. 
     La Guàrdia Civil va rebre l'alerta a través del telèfon d'emergències 112, així com per diverses publicacions realitzades pels usuaris en diverses xarxes socials, que una persona circulava en sentit contrari en l'autopista AP-7 a l'altura de la localitat de Dénia. A causa d'això, i al fet que en aqueix moment no va poder ser interceptat el vehicle per part dels agents, el Grup d'Investigació i Anàlisi del Trànsit (GIAT) de la Guàrdia Civil, es va fer càrrec de la investigació. 
    Després d'un meticulós estudi de les imatges recopilades i del testimoniatge dels testimonis, els agents van aconseguir identificar a la conductora. Els investigadors van esbrinar que el trajecte en sentit contrari va culminar provocant un sinistre vial, en intentar evitar la conductora una col·lisió frontal amb un altre vehicle. La Guàrdia Civil ha intervingut el vehicle involucrat, que ha sigut posat a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Dénia.
    La col·laboració ciutadana ha sigut peça clau en la ràpida localització de la conductora del vehicle. La Guàrdia Civil apel·la a la col·laboració ciutadana, davant l'elevada perillositat que suposa la circulació per autopistes i autovies en sentit contrari a l'estipulat, perquè tan prompte com es detecte una d'aquestes situacions s'avise urgentment als telèfons 112 o 062.

<<< Tornar a la portada