La Guàrdia Civil sorprén dues persones després de robar productes de primeres marques en un supermercat de Calp

La Guardia Civil sorprende a dos personas tras robar productos de primeras marcas en un supermercado de Calp
  04/07/2023

Agents de la Guàrdia Civil de Calp han identificat a dues persones de nacionalitat lituana quan acabaven de robar articles de productes d'alimentació de primeres marques en un supermercat de la localitat. El valor de la mercancia ascendeix a prop de 500 euros. Es tracta d'un home i una dona de 53 i 63 anys d'edat, amb residència a Torrevieja,

Els fets, ocorreguts el passat 12 de juny, han sigut comunicats al jutjat de guàrdia de Dénia. Els agents estaven realitzant labors de prevenció contra la delinqüència en la rodalia de la zona comercial de Calp, quan van observar un turisme amb dos ocupants que es trobaven en actitud sospitosa. En el maleter, hi havia nombrosos productes que havien sigut sostrets d'un supermecado.

A la parella, que té antecedents per delictes contra el patrimoni, se'ls imputa un delicte de furt. El jutjat ha decretat la seua llibertat a l'espera de judici.

A petició del responsable del comerç i de manera desinteressada, els aliments recuperats van ser traslladats a una entitat benèfica de la província d'Alacant. 

<<< Tornar a la portada