L'hosteleria de Teulada Moraira promociona la seua gastronomia a Europa a través de xarxes socials 

La hosteleria de Teulada Moraira promociona su gastronomía en Europa a través de redes sociales 
  26/09/2022

L'Associació d'Hostaleria de Teulada Moraira ha llançat una campanya a través de xarxes socials per a promocionar la destinació turística, posant en valor la gastronomia i associació la seua marca a la Costa Blanca. L'objectiu d'aquesta campanya, que té com a eslògan Assaboreix la Costa Blanca, assaboreix Teulada Moraira, és el d'allargar la temporada estival i ressaltar l'oferta hotelera i de restauració del municipi.
    La iniciativa consisteix en un espot publicitari en format vídeo que s'emetrà mitjançant anuncis en xarxes socials per a reforçar la promoció en diferents països europeus, com Alemanya, Bèlgica, Holanda, França i el Regne Unit públic objectiu i essencial que visita cada any Teulada Moraira.
    L'associació continua treballant en aquest objectiu i en aquest cas, igual que va fer en l'anterior amb el Xef estrela Michelin Rafa Soler, es recolza en la imatge de Juan Moll, mà dreta de l'il·lustre Xef Joël Robuchon i director de Juan Moll Consulting.
    L'associació agraeix al Patronat de Turisme Costa Blanca de la Diputació la seua aportació al projecte, i anima als veïns a col·laborar distribuint el vídeo per les xarxes.

<<< Tornar a la portada